afspraak maken

Komt u voor het eerst bij Mond & Gezond? Dan wordt er standaard 60 minuten voor u ingepland, tijd die niet nodig is wordt niet gebruikt en berekend.

Heeft u vragen over wat u kunt verwachten van een afspraak bij Mond & Gezond?  Klik dan op de het kopje 'behandeling' voor meer informatie.

Openingstijden van Mond & Gezond:

  • Dinsdag 12:30-17:15 en 18:15-21:00
  • Woensdagochtend 09:00-17:00
  • Donderdag 09:00-18:00
  • Vrijdag 08:00-16:00

AFSPRAAK MAKEN ALS REEDS INGESCHREVEN PATIËNT

Bent u al ingeschreven bij Mond&Gezond? Dan kunt u via onderstaand venster inloggen in uw persoonlijke afsprakenportaal waarin u een afspraak kan inplannen, maar ook zelf afspraken kunt verzetten en annuleren. Hoe logt u in:  klik op de blauwe link 'dossiernummer opvragen' om met uw mailadres en geboortedatum uw dossiernummer op te vragen. U ontvangt het nummer direct in uw mailbox waarna u het kan gebruiken om in te loggen

 

AFSPRAAK MAKEN VOOR NIEUWE PATIËNTEN

Bent u nog niet ingeschreven bij Mond&Gezond en wilt u uw eerste afspraak inplannen? Vul dan eerst uw gegevens in en klik dan door naar de internetagenda om uw eerste afspraak in te plannen.

Heeft u vragen, of mocht het zelf inplannen niet lukken neem dan contact met mij op, de contactgegevens kunt u vinden in het menu onder CONTACT

Bedankt voor uw vertrouwen en tot snel bij Mond & Gezond!

U wordt vriendelijk verzocht uw afspraak uiterlijk 24 uur van te voren te annuleren of te verzetten, anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.