sportvasten

U denkt er niet misschien niet gelijk aan bij een praktijk voor mondhygiëne, een kuur om uw uithoudingsvermogen te verbeteren met alle gezondheidsvoordelen van dien. Maar lifestylefactoren zoals voeding, stress, roken, beweging etc. kunnen van grote invloed zijn op het verloop van parodontitis. Als orthomoleculair therapeut kan ik al ruime aandacht geven aan voedingsaanpassingen ten voordele van de resultaten van de behandeling enok voldoende beweging hoort hierbij. Des te fijner dat u optimale sportprestaties kan leveren bij het uitoefenen van uw favoriete sport.

advertentie-sportvasten

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

De 10-daagse sportvastenkuur kan alleen onder begeleiding van een personal coach gedaan worden. Ik, Tessa Pellenkoft, ben een officieel gelicenseerd sportvastencoach en begeleid de gezonde client die nog meer uit zijn trainingen wil halen en lekker in zijn vel wil zitten.

Het sportvasten begint met 3 afbouwdagen; in de eerste 3 dagen doe je aanpassingen in je voeding, vervolgens ga je 2 tot 3 dagen savanten. In de laatste 4 dagen bouw je je voeding weer gecontroleerd op. Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit. Deze wordt persoonlijk voor jou bepaald door je coach. Zodra je suikerverbranding is omgezet naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Je nieuwe lifestyle is begonnen!

 

161116_web_800x559_productovervieuw_02

 

Uit onderzoek blijkt dat het verloren gewicht door Sportvasten uit vet bestaat. In combinatie met het natraject kun je de resultaten van je Sportvastenkuur makkelijk behouden. Meer dan 30.000 mensen in Nederland, België en Duitsland deze trainingsmethode van medisch bioloog Remco Verkaik gevolgd. Hier zijn de gemiddelde resultaten van 30.000 Sportvasters:

  • Gemiddeld 2-6 kg gewichtsverlies
  • Gemiddeld 3-7cm minder buikomvang
  • Meer energie
  • Algeheel fitter gevoel
  • Verbetering van sportresultaten
  • Verlaging cholesterol en bloeddruk

DE ACHTERGROND VAN SPORTVASTEN

 

Klik op TARIEVEN als u benieuwd bent welke investering u moet doen voor een sportvastenkuur.

Klik op AFSPRAAK MAKEN om uw intake in te plannen.

Mail naar sportvasten@mond-en-gezond.nl indien u nog vragen heeft.